THE FORUM

23-Apr-19, 06:22:05 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Note: The views expressed on this page are not necessarily those of GVAS or Rfalconcam.
 
   Home   Help Search Calendar Login Register Chat  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Camera 2 and primary microphone not working *RESOLVED*  (Read 260 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Shaky
Bathrobe Brigadier
Administrator
Never Leaves 'Puter
*********

Like Count: 345
Offline Offline

Posts: 5,871


Working on my book


View Profile WWW
« on: 31-Dec-18, 12:06:26 PM »

Camera 2 and the primary microphone at the Times Square building are not working. I have temporarily switched the audio to the backup microphone. This mic generates a "buzz" that can be clearly heard. (It has always done this. That's why it's the the backup and not the primary.)

Camera 2 and the primary microphone are on the same circuit using the same power supply. I tried switching to another power supply, but that didn't help. The problem lies withing the camera and/or the mic and/or the cabling. They will need to be replaced at a later date.

In the meantime, enjoy 4 working cameras and buzzy sound.
« Last Edit: 05-Feb-19, 09:58:34 PM by Shaky » Logged
Shaky
Bathrobe Brigadier
Administrator
Never Leaves 'Puter
*********

Like Count: 345
Offline Offline

Posts: 5,871


Working on my book


View Profile WWW
« Reply #1 on: 05-Feb-19, 08:22:04 AM »

The repair of Camera 2 and the microphone will take place this morning. The cameras at TSB will be turned off during this time.
Logged
Shaky
Bathrobe Brigadier
Administrator
Never Leaves 'Puter
*********

Like Count: 345
Offline Offline

Posts: 5,871


Working on my book


View Profile WWW
« Reply #2 on: 05-Feb-19, 09:59:03 PM »

It looks like it worked. Camera 2 is back and the audio sounds better.
Logged
Lynne in New Hampshire
Tiercel
******

Like Count: 32
Offline Offline

Posts: 564



View Profile
« Reply #3 on: 06-Feb-19, 01:45:42 PM »

 
It looks like it worked. Camera 2 is back and the audio sounds better.
thumbsup
Logged

Lynne in New Hampshire
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines

Sponsored By

Times Square
powered by Falkenn Solutions