Rfalconcam Forum

Support => Camera Problems => Topic started by: Carol P. on 12-Mar-15, 09:06:41 am



Title: Camera #1 aka Pan Cam stopped working at 8:53 am. Now 9:06 am. *RESOLVED*
Post by: Carol P. on 12-Mar-15, 09:06:41 am
cp


Title: Re: Camera #1 aka Pan Cam stopped working at 8:53 am. Now 9:06 am.
Post by: Shaky on 12-Mar-15, 10:44:28 am
Camera is running, no Internet access -- sounds familiar. I'll have to go downtown this afternoon to plug in the cable that someone accidentally disconnected.


Title: Re: Camera #1 aka Pan Cam stopped working at 8:53 am. Now 9:06 am.
Post by: Carol P. on 12-Mar-15, 10:53:42 am
 :nono:

Thanks Shaky!


Title: Re: Camera #1 aka Pan Cam stopped working at 8:53 am. Now 9:06 am.
Post by: Shaky on 12-Mar-15, 04:42:31 pm
No luck getting into TS elevator room this PM. I'll try again tomorrow.


Title: Re: Camera #1 aka Pan Cam stopped working at 8:53 am. Now 9:06 am.
Post by: Donna on 12-Mar-15, 05:05:00 pm
Thanks for trying!! 


Title: Re: Camera #1 aka Pan Cam stopped working at 8:53 am. Now 9:06 am. *RESOLVED*
Post by: Shaky on 13-Mar-15, 12:06:14 pm
Fixed.


Title: Re: Camera #1 aka Pan Cam stopped working at 8:53 am. Now 9:06 am. *RESOLVED*
Post by: Shaky on 13-Mar-15, 01:34:36 pm
And fixed just in time to cover tomorrow's St. Patrick's Day Parade.


Title: Re: Camera #1 aka Pan Cam stopped working at 8:53 am. Now 9:06 am. *RESOLVED*
Post by: Donna on 13-Mar-15, 01:42:06 pm
And fixed just in time to cover tomorrow's St. Patrick's Day Parade.

(http://www.picgifs.com/facebook-graphics/facebook-graphics/st-patricks-day/animaatjes-st-patricks-day-596405.jpg) (http://www.picgifs.com/facebook-graphics/)  Thank you!!