Rfalconcam Forum

Support => Camera Problems => Topic started by: Donna on 21-Dec-16, 07:22:17 am



Title: Seems all cams down at TS *RESOLVED*
Post by: Donna on 21-Dec-16, 07:22:17 am
Is it just me?  9:41 pm all went out?


Title: Re: Seems all cams down at TS *IN PROGRESS*
Post by: Shaky on 21-Dec-16, 10:01:41 am
We have had multiple problems at TS over the past two days, and like always, they get worse if not treated promptly. Unfortunately, I am in no position to go downtown until next week. By then, it could be a real mess.


Title: Re: Seems all cams down at TS *IN PROGRESS*
Post by: Donna on 21-Dec-16, 12:44:23 pm
E-gads!!  :scaredblue: At least they don't visit too much!!


Title: Re: Seems all cams down at TS *IN PROGRESS*
Post by: Shaky on 21-Dec-16, 06:59:00 pm
I might be able to get downtown tomorrow around noon to see what's wrong. I have to be back at work by 1 PM.


Title: Re: Seems all cams down at TS *RESOLVED*
Post by: Shaky on 22-Dec-16, 12:19:33 pm
I reset the router in the TS building and replaced the hard drive in Main Camera. Everything is working again.


Title: Re: Seems all cams down at TS *RESOLVED*
Post by: Dumpsterkitty on 22-Dec-16, 12:29:01 pm
I reset the router in the TS building and replaced the hard drive in Main Camera. Everything is working again.

YAY! Well done and thank you Shaky!


Title: Re: Seems all cams down at TS *RESOLVED*
Post by: MAK on 22-Dec-16, 02:22:02 pm
 :bravo: Thanks Shaky!  :thumbsup:


Title: Re: Seems all cams down at TS *RESOLVED*
Post by: AlisonL on 22-Dec-16, 02:27:48 pm
Thank you, Shaky! You're the best!


Title: Re: Seems all cams down at TS *RESOLVED*
Post by: Lynne in New Hampshire on 22-Dec-16, 02:51:56 pm
I reset the router in the TS building and replaced the hard drive in Main Camera. Everything is working again.
Thank you !!


Title: Re: Seems all cams down at TS *RESOLVED*
Post by: Dot_Forrester on 22-Dec-16, 03:05:04 pm
:clap: Thanks! :wub:

Dot in PA


Title: Re: Seems all cams down at TS *RESOLVED*
Post by: Kris G. on 22-Dec-16, 04:49:38 pm


                              :thankyou:


Title: Re: Seems all cams down at TS *RESOLVED*
Post by: Shaky on 22-Dec-16, 06:54:44 pm
You're welcome. I got lucky and happened to bring the right tools and parts with me this time.


Title: Re: Seems all cams down at TS *RESOLVED*
Post by: Donna on 23-Dec-16, 06:46:18 am
I reset the router in the TS building and replaced the hard drive in Main Camera. Everything is working again.

You're the bestest!! THANK YOU!!!