Rfalconcam Forum

Support => Camera Problems => Topic started by: Dumpsterkitty on 11-Apr-20, 08:05:01 am



Title: Lost main cam at 5:16 this morning *INTERMITTENT*
Post by: Dumpsterkitty on 11-Apr-20, 08:05:01 am
All others seem to be fine.


Title: Re: Lost main cam at 5:16 this morning
Post by: Shaky on 11-Apr-20, 08:10:48 am
It's dead. I'll take a look at it Monday if possible.


Title: Re: Lost main cam at 5:16 this morning
Post by: Dumpsterkitty on 11-Apr-20, 08:13:22 am
Well that stinks.


Title: Re: Lost main cam at 5:16 this morning
Post by: Carol P. on 11-Apr-20, 10:15:34 am
 :'(


Title: Re: Lost main cam at 5:16 this morning
Post by: Kris G. on 11-Apr-20, 12:31:35 pm
 :(


Title: Re: Lost main cam at 5:16 this morning
Post by: Shaky on 13-Apr-20, 08:56:18 am
Main Camera is working again. Don't ask me how. ;)


Title: Re: Lost main cam at 5:16 this morning
Post by: Kris G. on 13-Apr-20, 01:51:36 pm
Main Camera is working again. Don't ask me how. ;)

 :clap:


Title: Re: Lost main cam at 5:16 this morning
Post by: Lynne in New Hampshire on 13-Apr-20, 06:24:52 pm
Main Camera is working again. Don't ask me how. ;)
Whatever works!!!


Title: Re: Lost main cam at 5:16 this morning *RESOLVED*
Post by: Dumpsterkitty on 13-Apr-20, 06:38:46 pm
Yay!  :clap:

I wonder if someone turned off a switch they shouldn't have. Battery backup ran for as long as it could...then the switch was turned on again.

Just thinking out loud...


Title: Re: Lost main cam at 5:16 this morning *REOPENED*
Post by: Shaky on 13-Apr-20, 10:50:18 pm
Main Camera died again at 10:17 pm.


Title: Re: Lost main cam at 5:16 this morning *REOPENED*
Post by: Shaky on 14-Apr-20, 09:54:51 am
Main Camera is up and running once again. I haven't figured out why it keeps crashing yet, but I have come up with a way to automatically reboot it afterward.


Title: Re: Lost main cam at 5:16 this morning *REOPENED*
Post by: Lynne in New Hampshire on 14-Apr-20, 10:05:16 am
 :2thumbsup:
Main Camera is up and running once again. I haven't figured out why it keeps crashing yet, but I have come up with a way to automatically reboot it afterward.
:2thumbsup: Shaky to the rescue !  Once again!!  Thank you!!


Title: Re: Lost main cam at 5:16 this morning *REOPENED*
Post by: Dumpsterkitty on 14-Apr-20, 10:09:40 am
Main Camera is up and running once again. I haven't figured out why it keeps crashing yet, but I have come up with a way to automatically reboot it afterward.

Sweet!


Title: Re: Lost main cam at 5:16 this morning *REOPENED*
Post by: Shaky on 14-Apr-20, 11:02:25 pm
Main Camera is up and running once again. I haven't figured out why it keeps crashing yet, but I have come up with a way to automatically reboot it afterward.

The camera crashed again tonight and was automatically rebooted, but it's still not responsive to commands.


Title: Re: Lost main cam at 5:16 this morning *REOPENED*
Post by: Shaky on 15-Apr-20, 11:16:36 am
The camera is running again, but the problem is not fixed. It will most likely crash again.


Title: Re: Lost main cam at 5:16 this morning *REOPENED*
Post by: Shaky on 25-May-20, 01:58:40 pm
Well, it took 6 weeks, but it finally crashed again -- on a day when the building is closed, naturally.

I'll look at it tomorrow.


Title: Re: Lost main cam at 5:16 this morning *REOPENED*
Post by: Joyce on 26-May-20, 12:05:39 pm
Main cam down again?


Title: Re: Lost main cam at 5:16 this morning *REOPENED*
Post by: Shaky on 26-May-20, 01:44:54 pm
It was.


Title: Main cam images and stream stuck
Post by: Annette on 20-Jul-20, 05:25:43 am
Main cam images stuck at 14.02 pm and main cam stream shows stream of cam 4


Title: Re: Main cam images and stream stuck
Post by: Shaky on 20-Jul-20, 06:54:00 am
Thanks. I'll head downtown later this morning to fix it.


Title: Re: Lost main cam at 5:16 this morning *INTERMITTENT*
Post by: Shaky on 21-Jul-20, 06:27:57 am
I restarted it yesterday morning. It's working for now.